Politika privatnosti

Kako bi Vam korišćenje Foruma, na sajtu “www.mama-klub.com”, bilo dostupno potrebno je da se prethodno registrujete. Vaši podaci će biti korišćeni samo u svrhu Vašeg pristupa Forumu, kako bi Vam bilo omogućeno da se na isti prijavite i da ga nesmetano koristite.

Tom prilikom Vaši podaci se neće koristiti u druge svrhe niti će biti dostupni trećim licima.

Način korišćenja informacija

Podaci o korisnicima se koriste interno, radi statističke analize korišćenje sajta, poboljšanja sadržaja i ponude kao i radi prilagođavanja sadržaja na sajtu i rasporeda istog. Takođe, mogu biti korišćene informacije o Vama koje će Vam u nekim slučajevima omogućiti ostvarivanje Vaših interesa, kao što su ciljani baneri i promocije, uz Vaše odobrenje i saglasnost koju dajete prihvatanjem uslova za korišćenje a u skladu sa Zakonom o zaštiti podataka o ličnosti. Vaši podaci mogu biti korišćeni u slučaju kada imate zahtev da se neki podaci na nalogu urede ili da se isti ugasi.

Povezane Internet stranice

Morate biti svesni da druge Internet stranice do kojih možete doći koristeći korisne linkove na stranici “www.mama-klub.com/kontakt“ mogu sadržavati odredbe o zaštiti privatnosti koje se razlikuju od ovde navedenih odredaba.

Pregled i promene vaših ličnih podataka

Kada se jednom registrujete moći ćete da pregledate i promenite Vaše lične podatke uključujući i Vašu kontakt e-mail adresu. Ukoliko je moguće ažurirajte Vaše podatke odmah nakon registracije.

Preporuka je da nikom ne poveravate lozinku kako bi ste ostali sigurni od neovlašćenog pristupa informacijama sa Vašeg naloga.

Saglasnost i promene uslova 

Korišcenje servisa sajta podrazumeva saglasnost korisnika sa svim navedenim na ovoj strani.
Vi se obavezujete da ćete se pridržavati svega navedenog.

Sve promene uslova postaju važece tek nakon objavljivanja na ovoj strani.

Korišćenje sajta

Korisnici prihvataju korišćenje sadržaja sajta “www.mama-klub.com” isključivo pod prethodno navedenim uslovima.

Korisnicima sajta “www.mama-klub.com” strogo je zabranjeno korišćenje specijalizovanih programa (robota, crawlera, spidera) radi preuzimanja sadržaja sa sajta, kao i bilo kakvi hakerski napadi u cilju onesposobljavanja ili usporenja sajta.

Nedozvoljeno korišćenje sajta “www.mama-klub.com” iz prethodnog pasusa smatra se kršenjem pravila i podložno je tužbi.

Hvala Vam na ukazanom poverenju!